Romantische reis met de ultieme verassing.

Jack: “Na al behoorlijk wat jaren samenzijn wilde ik mijn vriendin Sharon op een bijzondere en gave manier ten huwelijk vragen.

Omdat de Travel Designer al eens eerder een reis voor ons heeft geboekt, heb ik haar in vertrouwen genomen en verteld over het aanzoek dat ik wilde doen.

De reis.

Gezelschap:
Als vriend en vriendin heen, als verloofden terug 😉
De reis:
Een huwelijksaanzoek in een met kaarsen verlicht kerkje in het Engelse Summerset.
Startpunt:
Haar ‘ja’ natuurlijk!

"Iedereen van het landgoed zat in het complot, van de receptioniste tot aan het barpersoneel."

Engelse romantiek.

Eigenlijk wist ik alleen dat ik het aanzoek buiten de grenzen van Nederland wilde doen, verder had ik nog geen enkel plan. Tijdens het brainstormen kwam Jaimie met allemaal te gekke ideeën. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het Babington House in Summerset, Engeland. Het typisch Engelse landschap, het prachtige landhuis; de locatie heeft een enorm romantische setting.

Verbluffend uitzicht.

Iedereen van het hotel zat in het complot, van de receptioniste tot aan het barpersoneel. Behalve Sharon, die wist natuurlijk van niks. Dus toen ik voorstelde om aan het begin van de avond een wandeling te maken, ging ze nietsvermoedend mee.

Op het landgoed staat onder andere een klein kerkje – speciaal daarom had Jaimie het voor ons uitgezocht – en het personeel had binnen allemaal kaarsjes aangestoken, van de ingang tot het altaar. Mijn vriendin had geen idee dat het allemaal voor haar was toen ze de opmerking maakte; ‘Je zal al die kaarsjes maar aan moeten steken’, haha.

We liepen naar binnen en bij het altaar ben ik op mijn knieën gegaan. Haar blik op dat moment is onbetaalbaar, ze was zo verrast!

Verassende alternatieven.

Jaimie heeft alles fantastisch geregeld om mijn aanzoek in goede banen te leiden. Ik had het echt zelf niet zo kunnen bedenken of regelen. Ik kan iedereen aanraden om een vakantie via haar te boeken. Zelf een reis samenstellen is zonde van de tijd en uiteindelijk kies je toch voor de optie van de Travel Designer. Zij hoort je wensen aan en komt met goede aanvullingen, maar ook met alternatieven om eens iets anders te proberen. Laat je verrassen!

Ook een gave reis op maat beleven?

Dan spreek ik graag een keer met je af. Laat je telefoonnummer achter en dan bel ik je snel terug om eens vrijblijvend te dromen!

Groetjes Jaimie!